Kvålsvoll Design Audio Forum

EnglishEnglish text EN    NorskNorsk text NO
Please or Register to create posts and topics.

Innhold på forumet

Forumet er for diskusjon av Kvålsvoll Design produkter, support, og et sted der kunder kan skrive om sine erfaringer, og vise frem utstyr og lydinstallasjoner. Så går det også an å diskutere alt annet som har med lyd og lydting å gjøre.

Dette forumet blir ikke plassen for endeløse diskusjoner rundt trivielle tema for diskusjonens skyld. For dette fins det andre forum, som passer mye bedre. Det kommer ikke til å bli stor nok trafikk heller på dette forumet, til å støtte slik aktivitet.

"Min lyd" er for presentasjon av lydinstallasjoner og rom. Her kan du poste bilder og en kort beskrivelse av det du har. Du trenger ikke ha lydutstyr fra Kvålsvoll Design for å vise fram, alt er velkomment.

"Arrangementer og besøk" er der du skriver om dine inntrykk fra besøk og demonstrasjoner. Har du vært i Rom2 og hørt på noe, så kan du skrive kort om hvordan dette var, hvordan du opplever lyden og rommet og høyttalerene.Vært på besøk hos en kamerat? Fortell oss andre om besøket og inntrykkene.

Er du kunde, kan du få tilgang til support-delen. Der kan du spørre og diskutere om Kvålsvoll Design produkter. Kalibrering er veldig aktuelt her. Og løser vi et problem, så kan alle andre kunder lese om det og få det med seg.

Nå skal jeg starte, og jeg starter med en tråd om Rom2 - demo og testrommet til Kvålsvoll Design.

Jeg legger til litt innhold her og der innimellom, men det ser dere ikke før dere logger inn. Det vil ta tid før forumet får innhold nok til ikke å oppfattes som noe tomt, og det blir mest jeg selv som legger ut ting. Slik er det.

Dere er selvsagt velkommen til å poste og hjelpe til med å få opp aktiviteten, men det er ikke noe krav. Jeg bare nevner det, så ingen er redd for å skrive - du ødelegger neppe noe, det fins ingen dumme spørsmål, alt trenger ikke være så veldig gjennomtenkt. Et forum er til for å lufte tanker og ideer, innfall som vi kan diskutere med andre.

I dag ble det spillelister, må jo ha musikk.