Kvålsvoll Design Audio Forum

EnglishEnglish text EN    NorskNorsk text NO
Please or Register to create posts and topics.

Feed: Nytt - oppdateringer

Det blir en prisjustering på høyttalere og subwoofere:

F205, T6-Flat-A: Liten oppjustering i pris.

V-serie subwoofere: En tildels betydelig prisøkning forventes.

De nye prisene kommer en gang etter 1. oktober, alt som bestilles før 1. oktober leveres til prisene som gjelder nå. Bestillinger som per i dag er bekreftet med ordrebekreftelse blir levert i  henhold til denne ordrebekreftelsen.

Bestiller du før 1. oktober, så gjelder altså nåværende priser. Om du har tenkt å bestille i løpet av de nærmeste ukene, så holder det at jeg får beskjed om hva du har tenkt å kjøpe, så får du det til nåværende priser.

 

#hifi #stereo #dyrtveitdu #kvalsvolldesign

Lyst på noe nytt å lese? Les noen av de gamle artiklene om lyd og bass og horn i stedet:

https://www.kvalsvoll.com/blog/nb/

Ellers så venter vi på denne prisjusteringen. De nye prisene er ikke bestemt enda, det beste hadde vært å kunne beholde de prisene som står nå. Det kan bli vanskelig, sett i forhold til ting som valutahavariet som nå virkelig begynner å ligne en Argentina-Peron-historie.

Jeg har bilde av en eksplodert F205, som kanskje kan vises. Kanskje i morgen. Ganske flott bilde.

Det jobbes med å få ferdig ting slik at de som har bestilt får lyd til jul.

Spørsmål, noe du lurer på? Mail, sms/telefon, forumet her kan brukes for å kontakte oss.

F205 i malerommet.

Ånei..

F205 marsgrøn utførelse

..men det ble veldig bra. Et barskt uttrykk, som passer høyttaleren veldig bra. Og lyden? Mistenkelig kjent, og da er ikke lakken tørr enda. Her er det en ny eier som har noe å se fram til.

F205 har vært hos fotografen.

Pynta til jul med en F205 i Carrara White.

Da har jeg begynt å fylle opp for besøk i Rom2 i jula.

I dagene i romjula, med start klokka 1900, blir det mulighet for å booke demo her hos meg. Fra 3. juledag går an per nå.

Jeg kan ikke garantere at alle slipper til, det er heller ikke sikkert alle dager går. Men ta kontakt - mail - telefon - sms, så ser vi hva som går å få til.

T6-Flat-A:

Hornladingen gjør forskjellen.

Hvordan virker dette - subwooferene er mindre enn esken skiskoa mine kom i.

Pakke ut, koble opp, alt er med default innstillinger, ingen måling og kalibrering. Så blir det faktisk skikkelig bass, det er stor tung punch på stortrommer, det er snert og liv i midbassen, det er luftig og kraftfullt.

Det er vanskelig å få kommunisert at det er forskjell, det må jeg bare innse. Subwoofere bedømmes etter størrelse på driveren (6" i en T6-Flat), de teknisk fokuserte tror alt låter likt bare det justeres med eq.

Lyst til å vite mer? Start fx med artikkel om hornbass:
https://www.kvalsvoll.com/blog/2017/12/30/hva-er-hornbass/

#T6flat #T6 #subwoofer #hornbass #stereo #hifi #gauderbass #bassagunu

Diskanten i F205 er unik.

En medium størrelse AMT-driver av veldig høy kvalitet driver et kort horn. En nøye tilpasset diffusor styrer lydspredningen slik at det oppnås helt rett lydspredning også helt opp mot de aller høyeste frekvensene.

Den er tunet slik at frekvensresponsen er flat på aksen, og nær flat off-axis. Dette gir en diskant uten farging og egenlyd - instrumentene beholder sitt særpreg, uten at høyttaleren farger.

Den har kapasitet nok til å levere uanstrengt diskant selv på veldig høye lydvolum.Transienter smeller til med kraft og soliditet, uten at det låter presset.

Forvrengningen er veldig lav, og det er veldig lite egenlyd fra AMT-driveren. Dette gir en oppløsning og finesse som er helt unik.

F205 nettside:

https://www.kvalsvoll.com/Services/F205_no.htm

 

#F205 #hifi #stereo #kvalsvolldesign